Amb la tecnologia de Blogger.
Etiquetes: , , ,

Concurs fotogràfic 2023

ATENCIÓ! ATENCIÓ!
Tenim nou concurs de fotografia.
Socis i sòcies del club, com van les vacances?D'acord, alguns encara no les heu començat és veritat.Però…Heu anat molt a la muntanya aquests dies?Teniu pensat anar a fer alguna ruta?Com ja sabeu, al club som molt tafaners. I és per això que ens agradaria que ens enviéssiu les vostres fotografies de les vacances. Aquelles imatges que més us agradin del vostre estiu. Sigui a la muntanya o la platja. També pot ser d'un viatge especial o d'un moment divertit. Ens agradaria fer un bon àlbum virtual a Google fotos.I com no, volem posar un al·licient amb un nou concurs de fotografia.

NORMATIVA:

01-Han de ser originals, o siguin fetes per qui les presenta.

02-Han de ser del període d'estiu d'enguany (21/06 a 23/09)

03-Només s'acceptaran fotos penjades de membres del CEI, qualsevol altre serà eliminada de l'àlbum. El màxim de fotos a presentar és de 5, fins al dia de tancament es poden anar afegint, si s'arriba a les 5 caldrà eliminar tantes com es vulguin afegir.

04-Per escollir les nostres preferides només cal indicar que ens agrada, un màxim de 5, que han de ser dels altres. Es pot canviar el vot, perquè aniran afegint-se fotos fins al darrer dia. Els m'agrada (vots) de qui no sigui del CEI no es tindrà en compte.Per modificar i afegir, fem bullir l'olla.
I la pregunta més important!
Com puc participar?
Doncs és molt fàcil.A GOOGLE FOTOS hem creat un àlbum virtual on pots afegir les teves fotografies.Aquest és l'enllaç directe a l'àlbum:


A les nostres xarxes socials també anirem penjant les vostres fotografies perquè les puguin veure tothom.Que si tenim premi?És un concurs i alguna cosa caurà però encara és sorpresa.
Molta sort a tothom.