Amb la tecnologia de Blogger.

EL CLUB


El CEI-Catalunya va néixer el 6 d’abril del 2008, quant un grup d’amics i amigues feien una caminada de resistència de la FEEC, amb inquietuds comunes i amb l'amor per la muntanya.

El 13 de juliol de 2008 , el nostre club va celebrar el primer acte oficial al refugi del Molí de la Farga, al municipi d’Alpens, on es va constituir la Junta, que va ser l’encarregada d'engegar aquest projecte.

Una gran part dels socis i sòcies venim del món de les marxes de resistència, on hem guanyat el Campionat de la Copa Catalana de Caminades de Resistència en les cinc últimes edicions que s'ha celebrat com a campionat d'entitats. 

Però cada vegada més i, en part gràcies al calendari de caminades familiars o a la KamiCEI, que és la caminada de l'entitat, comptem amb un potencial de nous membres que ens permet un creixement molt interessant, al temps que ens obliga a una diversificació de les activitats.

Uns quants dels exemples han estat les participacions en la Copa Catalana d’Ultres, així com en diferents participacions en proves d’aquest tipus com l'Ultratrail Transgrancanaria, Tramuntana, Transvulcania, Ehun Milak, Ultra Trail d’Andorra, UTMB, Intermón Oxfam TrailWalker, 101Km de Ronda, GR 10 xtrem, Castelló 115, UT Sobrarbe, Cavalls del Vent, entre d'altres.  

La varietat de totes les persones que formem part del CEI és molt important, ja que el nostre diferencial amb altres clubs és la diversificació de domicilis dels nostres associats arreu del territori: Maresme, Vallès Oriental i Occidental, Barcelonès, Bages, Anoia, Baix Camp, entre moltes comarques de Catalunya. D'aquesta manera, les quatre províncies catalanes estan representades a la nostra entitat.

Per allunyats que ens trobem els socis i sòcies, sempre ens podem comunicar per Internet o per telèfon, i de forma presencial amb els actes organitzats o en els que l’entitat participa, per no parlar de la ja tradicional assemblea que organitzem pels volts del novembre o desembre a una casa de colònies, per donar-li un caire més familiar.

Com podeu veure, tot i utilitzar les noves tecnologies per a mantenir el contacte,  no som una entitat plenament virtual, i aglutinem un gran numero de persones que  practiquem les diferents disciplines esportives dins de la muntanya.SI VOLEU MÉS INFORMACIÓ, PODEU ENVIAR-NOS UN CORREU A cexcursionista@gmail.com

PER A ASSOCIAR-VOS, PODEU FEU CLIC A SOBRE DE LA IMATGE