Amb la tecnologia de Blogger.
Etiquetes:

26 JUNY EL BALANDRAU

Amics del CEI, aquest mes us proposem una Ruta que puja al Balandrau per la seva vessant sud-est. Ideal per començar a fer excursions per pirineu pel poc desnivell i distància de la ruta.

El Balandrau és una muntanya de gairebé 2.600 m, que es troba situada al N de la comarca del Ripollès i relativament propera a Núria. És bastant coneguda pels muntanyencs catalans, encara que no rep tants visitants com altres muntanyes emblemàtiques de Catalunya.

l'inici d'aquesta excursió està passat el petit poble de Tregurà de Dalt, agafem una pista forestal uns 10 minuts, en un cartell metalic deixem el cotxe i iniciem la nostra excursió. igual és una mica complicat. ens trobarem a sant joan de les Abadesses.

Lloc de trobada: en el poble de Sant Joan de les Abadesses, en la : Plaça Torres i Bages. Hora: 7.30, aprofitarem prendrem un cafè, comprarem pa i ens agruparem en el mínim de cotxes possibles.

DIA: Diumenge, 26 Juny

DISTÀNCIA: 12 Kms. aprox.

DESNIVELL: 850 positivos.

DIFICULTAT: Mitja

DURADA: 4h.30’ – 5h. aprox.

RECORREGUT: Collet de la Gralla (1940m.) – Collada Fontlletera (2127m.) – Coll de tres pics (2325m.) – Pic de Balandrau (2584m.) – Coll de tres Pics (2325m.) – Puig Fontlletera (2575m.) – Collada Fontlletera ( 2127m.) – Collet de la Gralla (1940m.).

QUE CAL PORTAR: Esmorza, aigua, roba d'abric, protecció solar, càmera de fotos i el més important bon humor i ganes de passar-ho bé.

Qui estigui interessat en acompanyar-nos a la sortida, envieu un correu de confirmació a j.paredes@ya.com o cexcursionista@gmail.com . Per qualsevol dubte,podeu trucar-me al mòbil 645234013

JUAN PAREDES

VICEPRESIDENT SEGON:

CLUB EXCURSIONISTA INDEPENDENT-CATALUNYA

CEI-CATALUNYA.

0 comments:

Publica un comentari a l'entrada