Amb la tecnologia de Blogger.
Etiquetes:

1 MAIG - SENDER DE LES QUATRE ERMITES

PROPERA SORTIDA DEL CEI 01/05/2011 - PR. C-60 SENDER DE LES QUATRE ERMITES

LLOC: Plaça Torres i Bages. Sant Joan De Les Abadesses
HORA: 8.00
DIA: 1 DE Maig 2011
KMS: 26.5
DESNIVEL: 900 mtres. positius
DIFICULTAD: Mitja - alta
DURADA: 8 hores aprox.( contat parades, esmorzar i dinar)

RECORREGUT: Sant Joan De Les Abadesses - ermita Sant Antoni de Pàdua - collet de l’home mort – ermita Santa Llúcia De Puigmal – ermita Sant Ponç d’Aulina - ermita Santa Magdalena De Perella - Sant Joan Abadesses

Hola companys i amics del CEI, Us proposem una excursió fascinant, personalment us la recomano. Si no teniu plans us aconsello que vingueu amb nosaltres, és una mica llarga, però assequible, sortirem a les 8.00 de Sant Joan, esmorzarem a l’ermita de Santa Llúcia de Puigmal, dinarem a l’ermita de Santa Magdalena de Perella, i acabarem la nostra excursió al voltant de les 16.00.

Amb un traçat circular, passa per les quatre ermites que hi ha al terme municipal de Sant Joan, tres d'elles romàniques: Sant Antoni de Pàdua, Santa Llúcia de Puigmal, Sant Ponç d'Aulina i Santa Magdalena de Perella. Aquesta ruta convina art i paisatge: des de Sant Antoni teniu un mirador esplèndid de la vall.

Sant Antoni de Pàdua, situada al cim d’un turó (1040 m) amb magnífiques vistes sobre la vall de Sant Joan de les Abadesses. L’actual ermita fou construïda el 1852.

Santa Llúcia de Puigmal, església romànica documentada l’any 913. A pocs minuts de l’ermita, a l’esquerra del sender, hi ha els Gorgs de Santa Llúcia, un indret bonic on refrescar-se.

Sant Ponç d’Aulina, està situada al cim d’un turó envoltat per les muntanyes del Capsacosta, les carenes de Collabós i Serra de Cambres.

Santa Magdalena de Perella, ermita que es troba al cim d’un turonet, al costat de la casa de Perella. Des d’aquest turó es pot gaudir d’una bona vista a tota la Vall del Ter. L’ermita és del segle XII.

Qui estigui interessat en acompanyar-nos a la sortida, envieu un correu de confirmació a j.paredes@ya.com o cexcursionista@gmail.com . Per qualsevol dubte,podeu trucar-me al mòbil 645234013

JUAN PAREDES
VOCAL DE MARXES DEL CLUB EXCURSIONISTA INDEPENDENT-CATALUNYA
CEI-CATALUNYA