Amb la tecnologia de Blogger.
Etiquetes:

SORTIDA DEL CEI: 11 DE JULIOL A ANDORRA

Companys i amics del CEI, el proper 11 de juliol realitzarem la nostra segona excursió pel Pirineu. Aquest cop anem al Pirineu d’ Andorra, una excursió maquíssima no molt exigent i assequible per a tots; una excursió on pujarem a dos pics (Montmalus y Pessons), amb unes meravelloses vistes i visitarem 7 llacs d’ alta muntanya.

Recorregut:
Grau Roig – L’ Estanyet - Coll de Montmalus – Pic de Montmalus – Pic dels Pessons – llac del Cap dels Pessons – Llac Forcat – Grau Roig.

Preus i inscripcions:
Per a realitzar aquesta excursió es posarà un servei d’ autocar.
Places limitades a 55 persones
Preus:
Socis federats: 16€
Socis no federats: 20.50€ ( inclou llicència temporal )
No socis federats: 18€
No socis no federats: 22.50€ ( inclou llicència temporal)
El preu inclou un servei d’ autocar anada-tornada i pels no federats una assegurança d’ accidents pel dia de l’ excursió. Es poden fer les inscripcions fins el dia 2 de juliol. No se admetran més inscripcions un cop s’arribi a les 55 inscripcions. Si pel contrari no arribem a un mínim de 30 persones, s’ anul·larà l’ excursió.

Per les inscripcions s’ha de fer un ingrés(per persona) al número de compte 2100-0308-38-0100890215. Indicant clarament el nom i cognoms i enviar un correu electrònic j.paredes@ya.com . En aquest indiqueu a on agafareu l’ autocar ( Santa Perpetua de Moguda-Manresa)

Hora de Sortida:
Diumenge 11 de juliol 6.00. Santa Perpetua de Moguda ( Avd. Girona. Al costat del Carrefour Express, a prop del Pavelló d’ esports); 6.30 Manresa a la carretera C-16c km 2 al costat del Carrefour.Es prega màxima puntualitat.

Horaris:
sortida a les 6.00, inici de l’ excursió a Andorra des de l’ estació de esquí Grau Roig a les 9.00, esmorzar a les 9.45 en l’ Estanyet, 14.15 dinar en un dels llacs que trobarem per el camí, 16.30 fi de l’ excursió, agafem l ‘autocar i cap a casa arribarem sobre les 19.30.
Dades tècniques:
Desnivell: 900 metres positius
Dificultat: Mitja
Kms: 15 – 20 aprox.
Què hem de portar?: Esmorzar, Dinar, Aigua, Gorra, protecció solar, càmera de fotos, i el que no ha de faltar mai: bon humor i ganes de fruir d’un dia de muntanya.

Per a qualsevol dubte, truqueu al 645234013.

Us recordem que les places estan limitades a 55 persones i que no serà possible que s’apunti més gent (per problemes de logística). Per tal que la inscripció es consideri realitzada és necessari fer l’ingrés bancari.
CEI-CATALUNYA

0 comments:

Publica un comentari a l'entrada