Amb la tecnologia de Blogger.
Etiquetes:

EXCURSIÓ DEL CEI 27 DE JUNY


QUERALBS – REFUGI COMA DE VACA – SANTUARI DE NÚRIA – QUERALBS.

Hola amics del CEI, us proposem una maquísima excursió de tot el dia pel Pirineu Català, magnífica excursió totalment recomanable.

Sortirem de la Central Elèctrica del Daió de Baix (Queralbs) i iniciarem una pujada de 900 metres fins el refugi de Coma de Vaca, on esmorzarem. Després anirem fins el Santuari de Núria pel camí dels Enginyers o Camí de les Pedrisses. El camí està marcat tota l’estona amb ratlles vermelles i blanques i rodeja el vertent sud del Torreneules convertint-se en un mirador espectacular de les Gorges del Fresser. El tram més escarpat està equipat amb un cable metàlic d’uns 40 metres que serveix de barana per facilitar el pas.

Arribarem a Núria on dinarem. Aquí tenim servei de bar i restaurant i també la possibilitat d’acabar l’excursió. Si algú es troba molt cansat pot baixar amb el cremallera i els que tinguem ganes de continuar baixarem fins a Queralbs pel camí Vell de Núria, on buscarem el nostre cotxe i cap a casa a descansar.

Dia: Diumenge 27 de juny

Hora de sortida: 6.00 Santa Perpètua de Mogoda, Av. Girona al costat del Carrefour Express

7.30 Queralbs, central elèctrica del Daió de Baix

Distància: 24.2 km.

Desnivell de pujada: 1360 metres

Duració aprox.: 9 hores

Dificultat: Mitja

Recorregut: Queralbs – Salt del grill – Refugi Coma de Vaca – Santuari de Núria – Queralbs.

El que cal dur: esmorzar, dinar, aigua, protecció solar, càmera de fotos i bon humor

Qui estigui interessat en acompanyar-nos a la sortida envieu un correu de confirmació a j.paredes@ya.com Per a qualsevol dubte podeu trucar-me al mòbil 645234013

JUAN PAREDES

VOCAL DE MARXES DEL:

CLUB EXCURSIONISTA INDEPENDENT-CATALUNYA

CEI-CATALUNYA

0 comments:

Publica un comentari a l'entrada