Amb la tecnologia de Blogger.
Etiquetes:

2ª Nocturna a Collserola
La Floresta 10 de juliol del 2010


Bona tarda i bon estiu, us faig saber que el proper divendres 12 de setembre, una setmana abans de la Matagalls-Montserrat, el Cei-Catalunya farà la seva primera sortida nocturna per tornar a agafar la pràctica de les marxes.
Així començàvem la nostra 1ª convocatòria fa ara dos anys en concret el 1 de setembre del 2008.
El proper dia 30 de juliol divendres i dins d’un projecte d’iniciació a les caminades de resistència, i com a comiat d’estiu de les caminades , alguns hem pensat en tornar a repetir la Nocturna de Collserola, fen alguna petita variant, i pensada per que tots ponguem gaudir del cap de setmana.
En concret és una adaptació de la Marató de Collserola, dels companys de la UEC-Horta. Serà oberta a la gent que es vulgui iniciar a les marxes i que encara no s’atreveixin , o per aquells agosarats que no han fet res en tot l’estiu i volen fer la Matagalls.
Per què és lliure i no es cobra inscripció és d’autosuficiència; per tant cadascú que porti el seu menjar, llum, i aigua; tenim dos punts d’aigua a les mitges parts aproximadament, algun més pels quarts. També existeix la possibilitat d’escapada en dos punts i amb transport públic.
La durada de la marxa serà entre 8 i 9hores (42.190Km aquest es el original, però amb la modificació pot ser tranquil·lament uns 45 0 46 Km.)depenent del ritme que portem. Per tant la sortida serà a les 24 hores del dia 30 de juliol a les escales Rañé al Carrer Pearson davant del Centre Sanitari i Social de la Floresta. Esta a dos minuts de l’estació dels FGC.
Tots els que esteu interessats a participar, envieu un correu cexcursionista@gmail.com cei.catalunya@live.com
o truqueu al telèfon 677 44 44 98
tot el recorregut esta senyalitzat amb senyal verdes i es molt variat en pujades i baixades

esperant la vostra companyia ,rebeu una forta salutació


Xavier Sans i Cordomi
President del Cei-Catalunya

0 comments:

Publica un comentari a l'entrada