Amb la tecnologia de Blogger.
Etiquetes:


25 de gener del 2009 les 8 del mati i buscant un lloc on fer un cafè i canviar l’aigua de les olives. Fa fred, però el dia es preveu clar i soleiat.Desprès de la tormenta ve la calma.

Som més de quaranta i menys de cinquanta. Un bon grupet si ho mirem:petits, grans,persones normals i espatllats de les marxes que també som persones.

Comencem a caminar i ja pensem en l’ esmorçar i ,com no pot ser, en una voll-damm i unes patates fregides al finalitzar.Però anem a pams, pugem , esmorzem, baixem, vermut, i dinar. Que guai, l’explicació més que un recull sembla un concentrat, però tot va bé.

Tampoc podem oblidar l’assemblea que realitzem desprès, on es parla de moltes coses . Es fan noves suggerencies per engegar aquest club, que és el nostre;canvis a la junta la companya Dolors ens deixa per motius personals, i en el seu lloc entra el Dani, el Pare del butlletí i el màxim responsable del Blog.

Tots els que van vindre i que no eren socis , van quedar molt contens, i van comentar la seva intenció de tornar a la propera, per tant felicitacions als organitzadors i ànim, per preparar-ne més.

Xavier Sans i Cordomi

President del Cei-Catalunya

0 comments:

Publica un comentari a l'entrada