Amb la tecnologia de Blogger.
Etiquetes:

A la muntanya, sempre amb seguretat

Benvolguts i benvolgudes, 

ja hem arribat a desembre, i toca renovar per si volem continuar formant part de la família del CEI i per a demanar llicències de l'any 2023. 

Enguany, hi ha uns quants canvis en relació a les quotes i llicències de 2023, dels quals us informem a continuació. 

1. En Assemblea es va aprovar que totes les persones que ja eren sòcies a 2022 no han de pagar quota de 2023, atès que tenim romanent per a poder pagar-ho des del club. Així i tot, sí que cal emplenar el formulari, per a tenir-ne un registre. 

2. Les llicències d'enguany són un 10% més cares, i hi ha uns certs canvis. 
a. La llicència de bicicleta de muntanya passa de categoria C a D (això us ho confirmem en breu, va sortir així a reunió de Vegueria, però no queda contemplat a la propaganda de FEEC).
b. Si habilitaveu la llicència FEDME per a refugis del País Basc, Navarra o Aragó, ara no cal (hi ha reciprocitat entre comunitats autònomes). Si ho fèieu per a la resta d'Espanya, sí que és necessari.
c. Si us heu d'inscriure a alguna competició internacional, no us serveix la llicència FEEC, cal que sigui FEDME. 
d. Ja no és necessari la llicència física. Amb l'App us han d'atendre a qualsevol refugi

3. A l'Assemblea es va aprovar la proposta de no enviar enviar llicències per correu postal. Si algú la vol en físic, caldrà que es posi en contacte amb el club per tal de veure com es pot facilitar aquest tràmit.

El formulari de renovació de quota i de llicències és el següent. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfOXVRTy-ubnUoV83n_Cu38sxtVDRgbYbQundILwNaLWg-u4g/viewform 

El preu de les llicències d'enguany el podeu consultar aquí: https://drive.google.com/file/d/11Pc3PSBVccb3IakAM5pHnjbOwKQIMwtr/view 

Tramitarem les llicències de setmana en setmana, per tal d'optimitzar els pagaments a la Caixa. 

Esperem trobar-vos a la pujada del pessebre, que farem en un parell de setmanes. 

Salut i muntanya.