Amb la tecnologia de Blogger.
Etiquetes: , ,

El mes de juny marxem amb el CESP

MIREU! MIREU! 
Que ens proposen el nostres amics del CESP Santa Perpetua pel mes de juny.
Nosaltres els acompanyarem i tu? 

 
 

Sortida de juny: CASTELLAR DE N’HUG 19/06/2022
 

Benvolgudes sòcies i socis, en primer lloc vull donar les gràcies a l'Eva i a en Jordi per preparar-nos aquesta sortida. Us la recomano perquè és fantàstica i a més ens dona la possibilitat, per als que vulguem, de passar un cap de setmana junts i de compartir moments i vivències.

Us explico aquesta activitat ja que és una novetat respecte a les altres activitats que fem. Proposem per al diumenge dia 19 de juny dues sortides:

    una mini, de com a molt de 10 kms, sense gaire desnivell, on ens guiarà l’Eva i ens ensenyarà racons prop de Castellar de n'Hug. És apta per a tothom. 
    a l'altra sortida ens guiarà en Jordi. Serà una mica més dura, ja es requereix una bona preparació física. Ens portarà al Costa Pubilla, que és un cim dins de la llista de cims essencials de la FEEC. Haurem de superar un cert desnivell positiu, però a canvi gaudirem d’unes vistes espectacular 

Aquestes dues sortides van acompanyades, de forma opcional per a qui vulgui, d’una trobada dissabte 18 tarda-nit a la casa de colònies del poble amb servei de sopar i esmorzar. I a més, també de forma opcional, diumenge podrem dinar al mateix lloc després de realitzar l'activitat.

Mini: Castellar de n’Hug – Prats de la Pera- Castellar de n’Hug

    Distància:10 km
    Dificultat: Fàcil

Llarga: Castellar de n’Hug (1.390 m) - Costa Pubilla (2.049m) - Pedra Picada (2.010 m) - Castellar de n’Hug

    Distància: 17 kms aprox.
    Desnivell: en estudi
    Dificultat: Moderada- Alta

Hora de sortida per a les dues activitats: 8.00h del matí des de Castellar de n’Hug.

 S’ofereix la possibilitat de dormir a Castellar a n’Hug a la casa de colònies La Closa. Tenim a la nostra disposició 30 places. El preu de sopar, dormir i esmorzar és de 37€ per persona.

 Després de l’excursió tenim l’opció de quedar-nos a dinar per 18,80€/persona. Fariem el menú La Closa: aperitiu de benvinguda, arròs de muntanya, botifarra amb seques i patates al caliu, crema catalana, pa, aigua, vi i cafè o infusió.

Molt important:

Necessitem saber quantes persones estarien interessades en quedar-se a dormir i quantes es voldrien quedar a dinar per tal de poder fer la reserva.

L’últim dia per inscriure’s per dormir a la casa de colònies és el 29 de maig.

 L’últim dia per inscriure’s al dinar és 12 de juny.

 INSCRIPCIONS

Les inscripcions a les caminades del CESP es fan al següent formulari: 
Per a participar en aquesta caminada és imprescindible estar en possessió de la corresponent llicència federativa. Per a les persones federades i socis/sòcies la inscripció es gratuïta.

Per a les persones no federades que vulguin participar és obligatori tramitar una llicència temporal. Caldrà fer una transferència de 4 € al compte del centre IBAN: ES59 2100 0153 1001 0101 4353 amb el concepte “Activitats CESP“ i els vostres noms i cognoms.

A l'apartat d’Observacions del formulari d'inscripció heu d’indicar si us voleu quedar a dormir i/o si us voleu quedar a dinar. O si només vindreu a caminar.

PREUS:

·         sopar, dormir i esmorzar: 37€

·         dinar: 18,80€

Per poder centralitzar totes les reserves i que sigui més eficaç per a tots, haureu de fer un ingrés al compte del club, amb l'import total del que voleu fer, sumant els 4€ per als no federats.

Exemple: el que ha de pagar una persona no federada que es quedi a sopar i a dinar seria 37€ + 18,80€ + 4€ = 59,80€

Per qualsevol dubte em podeu trucar al mòbil 645 23 40 13.

CENTRE EXCURSIONISTA SANTA PERPÈTUA
CESP
US ESPEREM, SALUT i MUNTANYA