Amb la tecnologia de Blogger.
Etiquetes: , ,

TORNA LA KAMICEI!

 

Després d’un any de pausa per raons sanitàries que tothom coneixem, tornem a posar en marxa la Kami-Cei, la caminada popular del Club Excursionista Independent (CEI Catalunya), i amb aquesta ja tindrem la nostra 13ª edició. Poc ens pensàvem al 2008 que tindríem tant d’èxit i arribaríem tan lluny 

Enguany, la Kami-CEI tindrà sortida i arribada el proper 21 de novembre a la població de Corbera de Llobregat i el seu recorregut ens portarà pels indrets de l’Ermita de Sant Ponç, el Lledoner i el Puig d’Agulles. Com en d’altres edicions, aquest any us oferim un parell de recorreguts: un de 15 km i un de 20 km (tots ells de manera aproximada), per adaptar l’oferta a les necessitats ( o a les forces) de les persones participants.

Com sempre, les facilitats d’accés i logístiques donades per l’Ajuntament i, enguany, de la Societat Atlètica de Corbera, i la possibilitat de mostrar aquest territori a la gent del CEI, ens han fet optar, en aquesta ocasió, per aquest emplaçament que, sens dubte,  ens sorprendrà pels paisatges i els llocs d’interès cultural i, de ben segur, no deixarà a ningú indiferent. 

I farem aquesta tretzena Kami-Cei amb els mateixos objectius que en edicions anteriors: passar una bona estona entre amics i amigues i amb la família, compartir estones, paisatges, amb companys de caminades, família i fer pinya com a club.

Sempre ha estat la nostra intenció fer que la Kami-CEI sigui itinerant i permeti mostrar als i les participants els diferents indrets de Catalunya on tenim socis i sòcies, és a dir, arreu del territori català. Esperem que gaudiu de la Kami-Cei 2021.

[MÉS INFORMACIÓ


INSCRIPCIONS

Les inscripcions es podran formalitzar fins el dia 10 de novembre de 2021 a partir d’un formulari de Google. La inscripció inclou 1€ de donatiu a la Marató de TV3 2021.

Per accedir-hi, cal que aneu a:kamicei.ceicatalunya.org