Amb la tecnologia de Blogger.
Etiquetes:

KAMICEI 2016

Per novè any consecutiu, el Club Excursionista Independent (CEI Catalunya) organitza la seva caminada popular, la Kami-CEI, aquest any amb sortida i arribada a la població de Calella i amb els mateixos objectius que en edicions anteriors: passar una bona estona entre amics i amb la família, incrementar la participació de persones no federades i d’amants de la muntanya i consolidar el que és ja una tradició en el CEI, organitzar aquest tipus d’esdeveniments. 

El fet de tenir socis d’aquesta zona, les facilitats d’accés i logístiques donades per l’Ajuntament i la possibilitat de mostrar aquest territori a la resta de la gent del CEI ens han fet optar, en aquesta ocasió, per aquest itinerari que, sens dubte, no deixarà a ningú indiferent. La combinació de mar i muntanya i la visita final al famós far, de ben segur, seran del vostre grat. 

Sempre ha estat la nostra intenció fer que la Kami-CEI sigui itinerant i permeti mostrar als seus participants els diferents indrets de Catalunya on tenim socis, és a dir, arreu del territori català. Esperem que gaudiu de la Kami-cei 2016. Juan Paredes Torredemert President del CEI Catalunya 

PODEU TROBAR TOTA LA INFORMACIÓ DE LA KAMICEI 2016
CLICANT A LA PESTANYA CORRESPONENT O A L'ENLLAÇ PERMANENT DE DALT A LA DRETA

http://kamicei.blogspot.com.es/