Amb la tecnologia de Blogger.
Etiquetes:

Festa i assemblea CEI Catalunya - 2014

FESTA I ASSEMBLEA - CEI 2014 
13 i 14 DE DESEMBRE 

Estimats/des socis/es: 
Com cada any, pels volts de desembre us convidem a trobar-nos tots plegats. Com a entitat esportiva, tenim l’obligació de celebrar una assemblea anual i com que som una entitat cada vegada mes gran, van sortir cada vegada mes qüestions que requereixen el seu tractament en assemblea. 

Nosaltres, a més, l’aprofitem per celebrar els èxits de tots i totes que hem aconseguit al llarg de la temporada, retrobar-nos tots plegats, comentar les experiències de tants i tants kilòmetres, desnivells, indrets, moments... 

Cada vegada som mes i, això ens omple d’orgull (i satisfacció) i fa mes necessari trobar un espai per compartir tantes experiències i, a sobre, ho podem fer en família. 

Aquest any celebrarem la nostra festa a la casa de colònies El Company que es troba a la localitat de Vilanova de Sau a la província de Barcelona. Podeu trobar la informació de la casa: Com arribar: Obriu aquest enllaç, i se us obrirà un mapa en el qual podreu posar l’origen i us dirà el recorregut a seguir. 

No oblideu aquestes dates, 13 i 14 de desembre. Us demanem que, si esteu interessats en venir, no ho deixeu per darrera hora i confirmeu la vostra assistència el més aviat possible. 

 La casa té una capacitat per a 55 persones, no podem admetre més places. 

 I quin es el programa que ens espera? 

 PROGRAMA

 DISSABTE DIA 13 DE DESEMBRE 
18.00: Arribada a les instal·lacions. 
19.00: Assemblea general 
21.00: Sopar 
22.30: Projecció “Les millors imatges del CEI’14” 
23.00: Cremat de Ron 
24.00: la nostra festa, la disco-Cei 

 DIUMENGE DIA 14 DE DESEMBRE 
9.00: Esmorzar 
10.30:Petita excursió d’uns 10 km. (encara cal determinar) 
14.00: Dinar 
16.00: Comiat 

PREUS: 
35 euros pensió completa. 

El preu inclou els tres àpats, el rom cremat, i la festa (cava, torrons, etc.). 

Com sempre, si algú té per casa licor oblidat que no gasta i el vol portar... Així mateix, qui vulgui portar música per al Disco-CEI, que gravi en un pen drive USB el que mes li agradi. 

Per altra banda us preguem la confirmació de l’assistència, abans del dia 1 de desembre, doncs hem de confirmar els assistents per a la reserva. 

Els interessats en acompanyar-nos heu de fer un ingrés al compte del club: 

 2100-0903-21-0200162944

...indicant el vostre nom. 

També cal que envieu un correu de confirmació a cexcursionista@gmail.com, indicant que heu fet la reserva i a quin nom està feta. 

Si us plau, feu-nos la reserva de plaça el més aviat possible: recordeu que parlem de 55 places i no podrem acceptar ningú si sobrepassem aquest número de participants. Esperem que la idea sigui del vostre grat i que participeu de la trobada.