Amb la tecnologia de Blogger.
Etiquetes:

Cadaques-Roses (29 de setembre)
CADAQUES – ROSES
Hola amics, ja hem tornat de vacances, espero que les hagueu gaudit, començen les nostres sortides després de l'aturada d'estiu, en aquesta ocasió us proposem una travessa molt clàssica i encantadora, cadaques-roses, i per que en ser travessa el transport és complicat muntarem un autocar que serà mes fàcil i més econòmic per a tothom.
El paisatge solitari d'aquest racó del Cap de Creus amaga petits llocs de postal, la Cala Jòncols i el Cap de Norfeu, espais verges fins on se'ls ha permès, cada vegada més escassos a la Costa Brava. I les petites cales que fan el camí més amè, l'Cala Pelosa, Cala Calitges i la Cala Murtra racons idíl · lics
Etapa llarga i amb un desnivell Important cosa que fara que ens la prenguem en calma per tal de Gaudir-la. Podriem catalogar aquesta etapa com a veritable trenca-cames ja que continuament estem Pujant i Baixant a cales.
Malgrat la duresa de l'etapa puc dir que l'entorn pel que caminarem és d'una bellesa excepcional.

FITXA TECNICA:
Dia: diumenge 29 de septiembre
Kms: 21,4
Desnivel: 850 metres positius
Altura máxima: 247 metres
Durada de la caminada:6 – 7. Horas aprox.
Dificultat; mitjana
Recorregut: Cadaques – Platja Llane – Pla de la figura (230m.)- Cala Jòncols- Coll  de Norfeu – Cala Pelosa – Cala Calitjar – Punta de la Ferrera – Cala Calis – Cap Blanc – Cala Murtra – Cap Flacó – Punta Falconera – Punta de l’Ullastrell – Punta de l’Omella – Cala Canyenes petites – Far de Roses – Platja dels Palangrers – Roses
Preus i inscripcions:
Per a realitzar aquesta excursió es posarà un servei d’ autocar.
Places limitades a 55 persones
Preus:
federats: 12€
no federats: 17€ ( inclou llicència temporal )

El preu inclou un servei d’ autocar anada-tornada  i pels no federats una assegurança d’ accidents pel dia de l’ excursió. Es poden fer les inscripcions fins el dia 23 de septembrel. No se admetran més inscripcions un cop s’arribi a les 55 inscripcions. Si pel contrari no arribem a un mínim de 35 persones, s’ anul·larà l’ excursió.
Per les inscripcions s’ha de fer un ingrés(per persona) al número de compte 2100-0903-21-0200162944. Indicant clarament el nom i cognoms  i els no federats hauran d'enviar el seu número de DNI.i . també indicar on agafareu l'autocar. enviar un correu electrònic  cexcursionista@gmail.com 
Hora i lloc  de Sortida del autocar:
Diumenge 29 de septembre
5.45. Sant cugat. En la rotonda del centre comercial eroski
6.10. Santa Perpetua de Moguda ( Avd. Girona. Al costat del Carrefour, a prop del Pavelló d’ esports).
6.35. Granollers. En el carrer Lluis companys, en las piscines municipals
Es prega max. Puntualitat, per respecte als altres companys
Què hem de portar:
Esmorzar, Dinar, Aigua, Gorra, protecció solar, càmera de fotos, paravent, si anem bé de temps i algun es vol banyar que porti el banyador o no, el mateix  i el que no ha de faltar mai: bon humor.
Plannig:
8.30: arribem a Cadaques, prendrem un cafè i una ràpida visita al poble
9.00: comencem  la caminada
16.00: arribarem a Roses, sortida de l'autocar
18.00: arribem al punt de partida

Per a qualsevol dubte, truqueu al 645234013.

Us recordem que les places estan limitades a 55 persones i que no serà possible que s’apunti més gent (per problemes de logística). Per tal que la inscripció es consideri realitzada és necessari fer l’ingrés bancari.