Amb la tecnologia de Blogger.
Etiquetes:

NOCTURNA ANUL·LADA


Benvolguts, fa uns dies os anunciàvem amb molta il·lusió que estaven preparant  un repta, la Nocturna  de  Collserola, malgrat les nostres ganes, i amb molta feina ja feta, no podrem realitzar la, doncs el Parc de Collserola no ens dona el permís adient, per dur-la  a terme.

Ens comenten que per la seva llargada, abarca  molt d’espai protegit, espai que nosaltres sempre hem respectat, doncs tota la caminada es fa per GR, i PR, així mateix que una prova amb tres-cents participants no es molt aconsellable , per el entorn i per la Fauna, i per finalitzar i com més important el fet de ferla de nit , va encontra del descans de la fauna diürna, no respectant el seu descans, i de la fauna nocturna doncs estem nosaltres caminant.

Ens diuen que fen un altre horari (fins mitja nit) amb menys participants, i amb altres zones del Parc potser podrien  realitzar-la.

Com molts sabeu aquest projecte neix de les ganes de fer activitats  de la nostra entitat i dels seus membres, i per tant no l’oblidarem, buscarem alternatives i espais on puguem dur-la a terme, però aquest any no serà possible.

Com excursionistes que som i amants de la natura mai en pensat en fer una activitat que perjudiques el medi natural dels nostres boscos i la seva fauna, i per aquet fet acatem la decisió del Consorci del Parc de Collserola i posposem la Nocturna per més endavant.

Rebeu una salutació.

Xavier Sans i Cordomí

President de Cei.CatalunyaLa Floresta a 20 d’agost del 2012