Amb la tecnologia de Blogger.
Etiquetes:

MATINAL PER LA SERRA DE L’OBAC 22 DE GENER 2012Lloc: Alzina de Salari ( km 11 de la Crta. BV-1221 Terrassa – Talamanca )
Hora: 8h.15'
Dia:22 de Gener
Recorregut: Alzina de Salari – Coll de Boix – Collat de Reixac – Mura – Puig de la Balma – Collat Roig – Puig Andreu – Coll de Boix – Alzina de Salari
Distància: 17,5 km aprox.
Desnivell: 1500 metres acumulats
Durada: 5 hores
Dificultat: Fàcil

Hola amics del Cei-Catalunya, ja s'han acabat les festes, comença un nou any i noves il · lusions, des del CEI, hem preparats unes excursions precioses no us heu de perdre cap, ja està aquí la primera sortida de l’any, el 22 de gener, farem un passeig pels voltants de Mura, poble pintoresc que conserva tot el seu encant medieval amb carrers i places al voltant de l’església romànica de Sant Martí. 
Sortirem de l’aparcament de l’Alzina de Salari, situat a 50 metres del km 11 de la Crta. BV-1221. Pujarem fins el Coll de Boix, des d’aquí baixarem fins  Mura on esmorzarem al costat de l’església, o el que vulgui pot esmorzar al bar que hi ha al costat de l'església. Després pujarem i passarem per la Creu de la Vila, Puig de la Balma i per unes cases endinsades a la roca. Seguirem pujant fins retrobar-nos novament el Coll de Boix i baixarem a l’Alzina de Salari. I aquí finalitza la nostra excursió.

Tot aquell que estigui interessat en acompanyar-nos, envieu un correu de confirmació a 
cexcursionista@gmail.com  Per qualsevol dubte em podeu trucar al mòbil 645234013.

Juan Paredes
Vocal de marxes
CEI-CATALUNYA