Amb la tecnologia de Blogger.
Etiquetes:

25 SETEMBRE - CAMÍ DE RONDA DE PALAMÓS
Dia: Diumenge 25 de setembre de 2011

Com arribar al lloc de trobada: Des de l'AP-7 direcció Girona, sortida 9 (direcció Platja d’Aro/Palamós) i sortir per la C-35 i després agafar la C-31, i a la sortida 326 seguir les indicacions fins a la Cala Fosca.

Lloc de trobada: Extrem nord de la Platja Cala Fosca (Palamós), al pal de senyalització GR-92 (a prop del xiringuito “El Galeon”). La Cala Fosca està al nord de Palamós.

Hora: 8.00

Km: 16 km aprox.

Durada: 6 hores aprox.

Dificultat: baixa

Recorregut:  

ANADA: Cala Fosca – Cala S’Alguer (pintoresques cases de pescadors) – Cala Castell (lliure d’edificacions gràcies a la pressió popular) – Poblat Ibèric del Castell – Cala Foradada (formació rocosa singular entre aigües color ver-blau turquesa) – Cala Canyers (on ja s’albiren les Illes Formigues) – Cala Corbs (aigües blau intens) – Cala Estreta – Cala Crit (nom que es deu als crits del pirata “Barbaroja” per la mossegada d’una noia que es defensava) – Cala Pedregosa – Cap Roig – Calella de Palafrugell (Gelateria)

TORNADA: Pel GR-92

Què cal portar: esmorzar, banyador, tovallola (si fa bon temps, qui es vulgui banyar ho podrà fer en una cala), aparell de fotos, bon humor, aigua i, per si de cas, impermeable.

Qui estigui interessat en acompanyar-nos a la sortida, envieu un correu de confirmació a j.paredes@ya.com o cexcursionista@gmail.com. Per qualsevol dubte, podeu trucar al mòbil 645234013

Ens veiem a la Cala Fosca!

Maria Vizcaino
CEI-CATALUNYA