Amb la tecnologia de Blogger.
Etiquetes:

NOCTURNA COLLSEROLA 20 D'AGOST

Benvolguts, us faig saber que el proper dissabte 20 d’agost, unes setmanes abans de la Matagalls-Montserrat, farem una sortida nocturna per tornar a agafar la pràctica de les marxes.

En concret és una adaptació de la Marató de Collserola, dels companys de la UEC-Horta. Serà oberta a la gent que es vulgui iniciar a les marxes i que encara no s’atreveixin , o per aquells agosarats que no han fet res en tot l’estiu i volen fer la Matagalls.

Per què és lliure i no es cobra inscripció és d’autosuficiència; per tant cadascú que porti el seu menjar, llum, i aigua; tenim dos punts d’aigua a les mitges parts aproximadament, algun més pels quarts. També existeix la possibilitat d’escapada en dos punts i amb transport públic.

La durada de la marxa serà entre 8 i 9hores (42.190Km aquest es el original, però amb la modificació pot ser tranquil·lament uns 45 0 46 Km.)depenent del ritme que portem. Per tant la sortida serà a les 22 hores del dissabte 20 d’agot del 2011 a les escales Rañé al Carrer Pearson davant del Centre Sanitari i Social de la Floresta. Esta a dos minuts de l’estació dels FGC.

Tots els que esteu interessats a participar, envieu un correu cexcursionista@gmail.com o truqueu al telèfon 677 44 44 98. Tot el recorregut esta senyalitzat amb senyal verdes i es molt variat en pujades i baixades

Esperant la vostra companyia ,rebeu una forta salutació

Xavier Sans i Cordomi