Amb la tecnologia de Blogger.
Etiquetes:

UN REPTE: CAMINAR 100 Km. PER REDUIR LA POBRESA

Hola amigues i amics!

Som la Carme, la Dolo, el Jaume, l’Olga, el Ricard i el Xavi. Formem l´equip “Quilòmetres per a l’esperança” i ens agradaria poder comptar amb tu per dur a terme el nostre repte en l’Intermón Oxfam Trailwalker que tindrà lloc els propers 7 i 8 de maig de 2011.

Formem un grup d’amics, companys de muntanya, de marxes, de curses, que compartim l’estima per la muntanya, i els valors, entre d’altres, de la solidaritat i el companyerisme. És per això, que ens il·lusiona poder participar en aquesta marxa, la finalitat de la qual és ajudar als més necessitats.

L’Intermón Oxfam Trail Walker és una iniciativa solidària i esportiva, d’àmbit internacional, que compte amb l’experiència de 24 edicions, i és la primera vegada que s’organitza al nostre país.

És una marxa de 100 km a recórrer a peu, en un temps màxim de 36 hores. Es camina en equip: 4 marxaires i 2 assistents. La sortida serà el dissabte 7 de maig a les 9 del matí a Santa Maria de Palautordera, a la falda del Montseny, per acabar el dia 8 a Monistrol de Montserrat, seguint la ruta adaptada de “Els 3 Monts”.

Som conscients que la distància és llarga i que la nostra experiència en aquestes proves no ens ha de fer confiar-nos, ans el contrari, som conscients que els 100 quilòmetres són solidaris: els quilòmetres caminats es convertiran en nous equipaments mèdics, noves escoles, pous d’aigua….. una mica d´esperança per als més necessitats.

El nostre esforç i la teva col.laboració són una oportunitat per als més necessitats, i és per això que tenim la il·lusió, la força, la motivació i l’empenta per formar part d’aquest esdeveniment solidari.

Pots col·laborar amb nosaltres:

- Realitzant un ingrés a la compte d’Intermón Oxfam: La Caixa: 2100-0765-90-0200237014, indicant el nom de l’equip a favor del qual fas l’ingrés. (*) Tot seguit, caldrà que enviïs un correu electrònic adjuntat el comprovant de la transferència a
infotrailwalker@IntermonOxfam.org
- Fent un ingrès (*) en el compte d’Intermón Oxfam per Internet, tot seguint les instruccions que trobaràs a
https://trailwalker.intermonoxfam.org/ i en el menú: equips – llistat d´equips - busca el nº 83 – Donar a l´equip
- Tota la informació a
https://trailwalker.intermonoxfam.org/

T’hi esperem! Comptem amb tu!

Equip núm. 83 “Quilòmetres per a l’esperança”


(*): Si vols rebre el certificat fiscal caldrà que en el correu electrònic ho sol·licitis, comunicant les teves dades fiscals.