Amb la tecnologia de Blogger.
Etiquetes:

Sender de Taradell PR-42


Dos quarts de nou tocats del diumenge 2 de maig, a l’aparcament de Taradell, uns quants Socis i simpatitzants del club ens trobem per fer una circular per les terres d’Osona, grata i desconeguda comarca.

No comencem molt bé, tenim dos baixes, el Pedro amb una bolsitis (Pedro vas corre massa ahir) i una indisposició d’última hora del nostre vocal de marxes, el Juanito, però tot i així, 12 valents iniciem el recorregut. Pintoresc, entretingut i descobridor de la zona, amb monuments mortuoris i amb un aplec sardanístic. Per cert, van ser molt amables pel seu oferiment d’entrepans de botifarra, vi i, com no podia ser, de cafè amb gotes o llet condensada.

Una gentilesa de la gent d’Osona i en concret de Taradell. Gràcies, amics, l’any que ve tornem.

Així hem anat passant el matí d’un dia no molt solejat, però agradable per caminar, amb les seves anècdotes (el Presi es deixa el bocata a casa i es menja la coca del Pedro que no ve).

Ja veieu, companys, qui no surt es perquè no vol. Ahir el Meridià Verd, avui una circular per Taradell. Som Entitat i Club, som un grup d’amics que ens agrada la muntanya sigui com sigui, en resistència o en passeig. Això es el Cei, una variació del excursionisme clàssic.

Estem preparant la propera per a finals de mes. Animeu-vos, que aquí tenim per a tots i aviat per a més, només necessitem propostes. Vosaltres feu club, vosaltres sou el Cei.

Xavier Sans i Cordomi

President del Cei-Catalunya

0 comments:

Publica un comentari a l'entrada