Amb la tecnologia de Blogger.
Etiquetes:

7 FEBRER 2010 MATINAL PER LA SERRA DE L’OBAC


MATINAL PER LA SERRA DE L’OBAC

Lloc: Alzina de Salari ( km 11 de la Crta. BV-1221 Terrassa – Talamanca )

Hora: 8h.15'

Dia: 7 de Febrer

Recorregut: Alzina de Salari – Coll de Boix – Collat de Reixac – coves de Mura – Mura – Puig de la Balma – Collat Roig – Puig Andreu – Coll de Boix – Alzina de Salari

Distància: 18 km aprox.

Desnivell: 1350 metres acumulats

Dificultat: Fàcil

Hola amics del Cei-Catalunya, ja està aquí la segona sortida de l’any, farem un passeig pels voltants de Mura, poble pintoresc que conserva tot el seu encant medieval amb carrers i places al voltant de l’església romànica de Sant Martí.

Molts de vosaltres aneu a fer la Mitja de Granollers, però pot ser n’hi ha d’altres que no teniu cap activitat programada per aquell dia, així que us convido a que ens acompanyeu, no us penedireu.

Sortirem de l’aparcament de l’Alzina de Salari, situat a 50 metres del km 11 de la Crta. BV-1221. Pujarem fins el Coll de Boix per la Font Traginer i, des d’aquí baixarem fins a les coves de Mura, que actualment estan tancades. D’aquí continuarem fins al poble de Mura, on esmorzarem al costat de l’església. Després pujarem i passarem per la Creu de la Vila, Puig de la Balma i per unes cases endinsades a la roca. Seguirem pujant fins retrobar-nos novament el Coll de Boix i baixarem a l’Alzina de Salari. I aquí finalitza la nostra excursió.

Tot aquell que estigui interessat en acompanyar-nos, envieu un correu de confirmació a j.paredes@ya.com o cei.catalunya@live.com. Per qualsevol dubte em podeu trucar al mòbil 645234013

Juan Paredes

Vocal de marxes

CEI-CATALUNYA

0 comments:

Publica un comentari a l'entrada