Amb la tecnologia de Blogger.
Etiquetes:

Estels del Sud


El dia 26 i 27 de Juny es farà la segona excursió pels Estels del Sud (per a tots aquells que no vareu tenir l'oportunitat de gaudir d'uns paissatges meravellosos per les Terres de Tortosa). Aquesta és una excursió pensada per a persones amb experiència en caminades de resistència. Si-us-plau , abstenir-vos aquells que no tinguin experiència en caminades de llarga durada. En principi no hi ha avituallaments, i per tant, serà necessari que cada persona porti el que cregui convenient per a realitzar la marxa. Tot i aixó, cada 20 km's aproximadament es passa per alguna població, on es podria comprar entrepans i begudes (sempre i quan els establiments estiguin oberts). Si no plou o està núvol, farà molta calor. Per tant, és important anar ben provisionat d'aigua.

Teniu més informació sobre la ruta a: www.estelsdelsud.com (i a moltes altres adreces amb una simple cerca al nostre amic google)

Es proposa quedar a Tortosa i sopar tots plegats abans de la sortida. Si algú té alguna suggerència d'on anar a sopar, si-us-plau que ho indiqui en els comentaris del blog (així tothom hi podrà dir la seva)

DADES GENERIQUES DE L'EXCURSIÓ

Dia: Divendres 26 de juny a les 23:59 (o dissabte a les 24:00)
Lloc de sortida: Tortosa per anar plegats al Mont-Caro (per arribar a Mont-Caro el millor com a mapa que he trovat és: http://www.euskalnet.net/aguaza1808/1/MontCaro.htm).
Quilòmetres : 100 (no necessàriment cal fer-la tota ja que calculo sobre unes 30 hores que vol dir dues nits sense dormir)
Desnivell acumulat: 10.000 m
Dificultat: molt alta (abstenir-se persones sense experiència en caminades de resistència)

En principi disposarem de GPS amb el track de la ruta.

Tot i que l'excursió és gratuïta cal fer inscripció prèvia. Per a fer la inscripció , cal enviar un correu al compte del club ( cei.catalunya@live.com ) indicant el nom, cognoms, telèfon de contacte i si vindrà o no a sopar. Aquesta inscripció és únicament per a tenir un control de la gent que ve i no sortir fins que tothom hagi arribat a lloc (de totes formes es prega la màxima puntualitat ). El lloc concret de sortida es decidirà segons el restaurant de Tortosa on anem a sopar

Les novetats referents a l'excursió s'aniran publicant en el mateix blog del club (les aportacions individuals si-us-plau feu-les a través dels comentaris del blog per tal que tothom en pugui tenir constància i participar-hi).

Fins el dia 26

Miquel Boada

0 comments:

Publica un comentari a l'entrada