Amb la tecnologia de Blogger.
Etiquetes:

COLL ESTENALLES – LA MOLA - MONTCAU – COLL ESTENALLES


Matí del diumenge. Molts estan a casa amb la família, altres surten a passejar i uns agosarats es troben a les vuit del matí al parc de Sant Llorens. Una excursió matinal amb pujada a la Mola, al Mont cau, i de volta cap a l’aparcament.

35 caminadors de totes les edats, quatre gossos i un ambient d’alegria ens acompanya. Fred, aire, boira i sol ens acompanyen durant un bon tros. Un absurd accident ens fa parar i preocupar-nos una estona. Al final, però, no passa d’un espant: la nostra vocal de marxes, l’Olga, s’ha lesionat amb un esbarzer, i ha d’abandonar l’excursió. L’Isma l’acompanya muntanya avall cap als cotxes i finalment cap al metge. La resta continuem i arribem a dalt de la mola, esmorzem , fem conya i ens dirigim al Montcau. Finalment, un grupet fa el cim mentre que un altre grupet continua per la pista en direcció a l’aparcament. A l’aparcament, es fa un sorteig amb els regals donats pel nostre gran amic Juan. Al final, un bon matí de diumenge amb amics i fent exercici.

Ara la pròxima crònica serà des de la illes afortunades ja que una representació del Cei-Catalunya participa a la Transgrancanaria 2009.

Salut i alegria

Xavier Sans i Cordomi

President del Cei-Catalunya

0 comments:

Publica un comentari a l'entrada