Amb la tecnologia de Blogger.
Etiquetes:

matagalls-montserrat-2008


El dissabte 20 de setembre del 2008, 55marxosos arribàvem a Coll Fòrmic per iniciar una nova edició de la mítica i mediàtica marxa Matagalls –Montserrat. Arribàvem en el primer autocar que organitzàvem com entitat i era la segona activitat oberta que fèiem com a Cei-Catalunya, i no pas l’ultima. L’ èxit assolit va ser més que favorable.
També varem aconseguir ser dels primers en sortir ja que una de les nostres vocals va fer una feina extraordinària organitzant les inscripcions i el viatge. El resultat no va ser altre que sortir tots entre les 17,30h. i 17,31h. Fet molt important, ja que et permet caminar al teu ritme i sense trobar gaire embussos als controls i avituallaments.
Però aquesta no és la qüestió més important : si surts abans ,si camines millor, si no tens que fer cua...; la qüestió és un altre: un cop més, fas una marxa amb els teus amics i amigues;aquells que comparteixen nits i dies amb tu amb companyia de sol, lluna, calor,fred,aigua. Aquells que caminen amb tu. Aquells que coneixes de nou i aquells que ja saps com són.
La Matagalls, aquella marxa històrica que fa molts anys que va néixer i de la que alguns em tingut la sort de fer el recorregut original. Aquell que sortia del cim del Matagalls, aquell que tenies que dur el teu menjar, aquella marxa que era obligatori portar la motxilla i que els frontals pesàvem mig quilo,etc. No vull caure amb aquella comparació que diu que el d’abans era millor, no és així. Trobo millor la organització d’avui, que el recorregut era....,el d’ara es diferent. El que si és cert, que molts fan aquesta marxa per començar a conèixer aquest mon, i jo recomanaria que fos altra ,doncs això pot dur al interessat a no tornar a sortir més. Per tant, recomanaria a tots aquells que volen fer una Matagalls-Montserrat, que comencin per altres, que no tens que batre records, que el temps és el teu aliat i que un cop coneixes aquest món de les marxes t’enganxes irremediablement.
Per tant i per tots/es aquells que voleu fer marxes, que us agrada caminar, i que no teniu mandra a l’ hora de matinar, no ho dubteu : veniu al Cei-Catalunya . Farem un grup ben gran i us ho passareu molt bé .

Xavier Sans i Cordomi
President del Cei-Catalunya

0 comments:

Publica un comentari a l'entrada