Amb la tecnologia de Blogger.
Etiquetes:

Be companys, per fi va arribar la reunió amb la vegueria del Vallès, tots l’esperàvem , ja que d’ells depenia la nostre admissió a la Feec, i amb el cor en un puny, vam anar a la reunió la Dolors, el Paco i un servidor, la Dolo em va aconsellar com explicar-me, i el Paco va respondre a les preguntes que ens van fer.
I al final la esperada votació, i el resultat ja el sabeu la Vegueria del Vallès ens a acceptat ,ara sols manca el consell català de l’esport, però ja en començat a fer gestions. els nostres desitjos es comencen a fer realitat i com les marxes aconseguirem el nostre objectiu se un club per aquells que no en tenen, un club per aquells que caminaven sols, un club per a tots els que vulguin gaudi de la muntanya amb nosaltres.

Per altre part també informar-vos que el proper dia 13 de Desembre els companys dels Falcons de Sabadell amb convidat al Kilian Jornet a fer una xerradeta i a passar unes imatges al seu local i que un servidor assistirà i si voleu ferma companya podem quedar.Per mes informació http://www.falconssabadell.org/

Recordeu que el 23 tenim la excursió de la musarà i que com mes siguem mes riurem.
Sou els millors.

Xavier Sans i Cordomi
President del Cei-Catalunya

1 comments:

  1. Moltes felicitats, companys!! Un petit pas per vosaltres, però un gran pas per l'excursionisme. Era així?

    ResponElimina