Amb la tecnologia de Blogger.
Etiquetes:

MARXA NOCTURNA

Bona tarda i bon estiu, us faig saber que el proper divendres 12 de setembre, una setmana abans de la Matagalls-Montserrat, el Cei-Catalunya farà la seva primera sortida nocturna per tornar a agafar la pràctica de les marxes.En concret és una adaptació de la Marató de Collserola, dels companys de la UEC-Horta.

És per fer boca i veure com estem. Serà oberta a la gent que es vulgui iniciar a les marxes i que encara no s’atreveixin , o per aquells agosarats que no han fet res en tot l’estiu i volen fer la Matagalls.Per què és lliure i no es cobra inscripció és d’autosuficiència; per tant cadascú que porti el seu menjar, llum, i aigua; tenim dos punts d’aigua a les mitges parts aproximadament, algun més pels quarts. També existeix la possibilitat d’escapada en dos punts.

Per tant la sortida serà a les 24 hores del dia 12 de setembre a les escales Rañe al Carrer Pearson davant del centre sanitari i social de la Floresta. Estan a dos minuts de l’estació dels FGC.Tots els que esteu interessats a participar, envieu un correu a cei.catalunya@live.com.

El perfil de la caminada i les ressenyes les podreu trobar a la següent pàgina web.http://www.uechorta.net/tot el recorregut esta senyalitzat amb senyals i es molt variat en pujades i baixadesesperant la vostra companyia ,rebeu una salutació


Xavier Sans i Cordomi
President del Cei-Catalunya

1 comments: